Skip to content
Politică

Orban o taxează dur pe Dăncilă: Ce a căutat în Israel? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poștaș

" "

Liderul PNL, Ludovic Orban, o taxează pe Viorica Dăncilă pentru vizita neanunțată în Israel.

”Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel? S-o fi dus la shopping? O fi confundat avionul de Brusselles cu avionul de Tel Aviv? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poștaș? O fi crezut că trebuie să îl întâmpine pe noul ambasador chiar în Israel? O fi uitat că s-a amânat din nou ședința comună de guvern? S-o fi dus să vadă cum s-a ajuns la alegeri anticipate în Israel să nu cumva să o pățească și ea? Nimeni din România nu știe. Sunt convins că nici măcar ea”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, vineri, cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu, dar fără să anunţe întrevederea pe agenda sa oficială. A făcut-o doar la finalul discuţiilor purtate peste hotare. Premierul isrelain i-a cerut omologului său român să lupte împotriva „rezoluțiilor negative” din Uniunea Europeană la adresa Israelului şi să mute ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

" "
" "

6 comentarii la “Orban o taxează dur pe Dăncilă: Ce a căutat în Israel? O fi fost trimisă de Liviu pe post de poștaș

  1. E problema doamnei Prim-Ministru si a Guvernului in chestiuni, poate, bilaterale! Ce sa fi facut cu dl. Orban daca-l lua in delegatie? Cu mandolina? Cu ce calificare?

  2. Cred ca Dancila creeaza mai multa incredere – printre oamenii obisnuiti si printre cei din politica inalta – decat Ludovic Orban .

  3. Pai , ce mai stai ” mandolinica ” si te intrebi ca ….pune mana si fa-i o plangere penala ! Mai omule , nu trece o zi sa nu te faci de rahat cu postarile tale ! Credeam ca poti redresa pnl , m-am inselat !

  4. Bine ca nu stii tu dobitocule.Cine esti tu ma rahatule sa-ti dea tie socoteala.Senator,nu am auzit,deputat,nu.am auzit ca esti un paduche angajat pe la o firma din moldova.

  5. Omul crapa, bate campii,dece ? fiindca nu l-a chemat pe el. Pai cu el ce sa discute, despre INALTA TRADARE, a D.nei Dancila din precedenta vizita Tel-Aviv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *