Skip to content
Politică

Orban: Orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere din PNL

Inquam Photos / George Calin
" "

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, referitor la intenţia premierului Florin Cîţu de a candida la Congres, că ”orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere” şi anunţă alegeri în toate organizaţiile. ”Este un exerciţiu democratic extrem de important în perioada care va urma”, a afirmat Orban. ”

”Orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere din PNL. Vom declanşa cât de curând procesul de alegeri ample în PNL care vor începe cu organizaţiile locale, apoi filialele judeţene şi, la sfârşit, va avea loc Congresul PNL.

" "
" "

Orice membru al partidului poate să candideze pentru orice funcţie şi este un exerciţiu democratic extrem de important în  perioada care va urma”, a declarat Orban, întrebat despre intenţia lui Florin Cîţu de a candida la Congres.

Întrebat dacă îl vede pe Florin Cîţu contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, Orban a afirmat: ”Este o decizie pe care trebuie să o ia Florin Cîţu, dar aş zice că momentul în care se vor anunţa oficial candidaturilor va fi momentul în care se va declanşa oficial procedura de alegeri”.

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că îşi asumă riscurile politice pentru reformele pe care doreşte să le facă, chiar dacă în PNL urmează un Congres.

Întrebat dacă va candida la acest Congres, Cîţu a afirmat: „Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *