Skip to content
Politică

Orban PĂLMUIEȘTE coaliția PSD-ALDE: Să vă fie rușine că-i jigniți pe românii din diasporă! EXCLUSIV

News.ro

Președintele PNL – l-am numit pe Ludovic Orban – critică în termeni duri, în exclusivitate pentru PSnews.ro,  nenumăratele jigniri pe care exponenți ai coaliției PSD-ALDE le revarsă, cu nemiluita, la adresa românilor din diasporă.

Vă prezentăm declarațiile lui Ludovic Orban:

Despre cel mai așteptat miting

”Să le fie rușine celor din coaliția de guvernământ PSD-ALDE că au ajuns să se coboare atât de jos încât să-și jignească semenii, care au luat calea pribegiei fiindcă nu și-au găsit un rost în țară, și asta tocmai din pricina politicilor și a acțiunilor toxice ale PSD. Să le fie rușine! Este de-a dreptul inacceptabil să-i jigniți pe acești oameni! E dreptul oricărui român din  țară sau din diaspora să participe la orice fel de protest legal îndreptat împotriva coaliției PSD-ALDE. Mă bucur foarte mult că românii care au fost nevoiți să plece în alte țări arată, prin intermediul acestui miting esențial, că iubesc România și că vor să-și ajute țara să intre pe un făgaș normal. Sper din toată inima că acești români frumoși care muncesc în alte țări și care-și sacrifică din timpul lor de concediu pentru a-și exprima pozițiile, să aibă largi ecouri și în țară, astfel încât toți românii care s-au săturat de PSD să se implice în perspectiva unei schimbări absolut necesare pentru România. Pe această cale, fac un apel către membrii și simpatizanții PNL în vederea participării la mitingul diasporei. Este un demers de normalitate!”, a declarat Ludovic Orban, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

2 comentarii la “Orban PĂLMUIEȘTE coaliția PSD-ALDE: Să vă fie rușine că-i jigniți pe românii din diasporă! EXCLUSIV

  1. SUNT PREA MULT JIGNITII ROMINII DE CATRE CEI AJUNSI LA PUTERE, TOTI CEI CARE-SI IUBESC TARA si care au votat pSD—-acum e momentul sa le bCEARA SOCOTEALA PENTRU TOATE NEDREPTATILE FACUTE TARII ,,,,FARA MILA asa cum ei nu au mila nici rusine BINE ZICE ORBAN_____SA VA FIE RUSINE<

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *