Skip to content
Politică

Orban: Peste 233 de parlamentari vor vota. În cea mai pesimistă evaluare vor fi 241 de voturi. În cea mai optimistă, 245

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat joi, la parlament, că toţi parlamentarii PNL sunt prezenţi şi că moţiunea de cenzură va trece. El a dat asigurări că peste 233 de parlamentari vor vota El a explicat că, în afara celor 237 de semnatari din care a consemnat absenţa a trei păarlamentari, moţiunea va fi votată şi de minimum 10 parlamentari care nu au semnat, scrie News.ro.

Orban a dat garanţii că moţiunea va fi adoptată, iar Guvernul Dănilă va pleca, spunând că cel puţine 10 parlamentari, în afara celor 237 de sembatari, vor vota.

Toate dezinformările lansate de PSD în media sunt minciuni gogonate. Chiar dacă parlamentarii care vor să voteze au fost supuşi unor oferte care mai de care mai oneroase, sunt convins că acest Guvern va cădea”, a declarat Orban.

Întrebat pe câte voturi mizează, liderul PNL a replicat: ”În cea mai pesimistă evaluare vor fi 241 de voturi. În cea mai optimistă, 245”.

El a anunţat că toţi parlamentarii PNL sunt prezenţi şi a reafirmat că aceştia vor vota la vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *