Skip to content
Politică

Orban: Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Probabil ştia că urmează să fie schimbat

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seară, că şeful Casei de Pensii a intrat în concediu medical „parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”, în condiţiile în care sunt întârzieri la deciziile de stabilire a pensiilor. „Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical„, a spus Orban.

Preşedintele Casei de Pensii şi-a luat concediu medical şi deja… şi-a luat concediu medical parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor. Creează efectiv nişte situaţii de neimaginat, incredibile, un asemenea comportament iresponsabil eu nu am întâlnit„, a afirmat Orban, miercuri seară, la Digi 24.

El a spus că sunt întârzieri la calcularea pensiilor.

S-au pensionat oameni şi aşteaptă deciziile de pensionare, sunt întârzieri de o lună, de două, de trei luni de zile în calcule care stau la baza deciziei de stabilire a pensiilor şi stau oamenii şi aşteaptă deciziile de pensii. Şi el intră în concediu medical, probabil ştia că urmează să fie schimbat şi din cauza asta a intrat în concediu medical„, a mai spus premierul.

Orban a susţinut că trebuie demişi toţi cei care au fost puşi de PSD şi sunt responsabili de „situaţia critică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *