Skip to content
Politică

Orban prevestește apocalipsa: zeci de insolvențe în administrația locală

specialarad.ro

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) prevestește apocalipsa: Ludovic Orban susține că zeci de insolvențe vor avea loc în administrația publică locală.

Prezent sâmbătă la Jupiter, la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor liberale din PNL, Orban a tras un semnal de alarmă cu privire la situația din unitățile administrativ-teritoriale, informează B1.ro.

Mai precis, liderul PNL susține că de anul viitor 25% dintre unitățile administrativ teritoriale-vor intra în incapacitate de plată.

„În general, în administraţia locală, lăsându-se libertatea autorităţilor locale să aplice grilele de salarizare, în unele localităţi au câştigat primarii, în altele au pierdut primarii. Pentru că sunt primari sau preşedinţi de consilii judeţene care nu au cedat tentaţiilor populiste de a se duce cu salariile până la găurirea bugetului. Eu vă spun: anul viitor… Țineţi minte ce vă spun: 25 la sută din unităţile administrativ-teritoriale vor intra în incapacitate de plată. E posibil să înceapă de anul ăsta”, a afirmat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *