Skip to content
Societate

Orban, promisiuni la Neamț: Moldova, principala beneficiară a investiţiilor în infrastructura de transport în următorii 10 ani

Ludovic Orban Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban afirmă că „dezvoltarea României nu se poate realiza prin pomeni şi prin alocări, sifonări de ban public în tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor”. El susţine că Moldova va fi „principala beneficiară a investiţiilor în infrastructura de transport în următorii 10 ani”, menţionând construirea a trei autostrăzi, dar şi investiţii în infrastructura feroviară.

„Dorinţa noastră sinceră şi capacitatea noastră efectivă este aceea de a schimba în bine destinul judeţului Neamţ. Din acest motiv, vă doresc succes şi mai ales vă cer pe ultima săptămână să faceţi mai mult decât aţi făcut până acum în campanie, să ajungeţi la fiecare cetăţean şi să încercaţi să-l convingeţi că PNL este total diferit de celelalte formaţiuni politice care dau mult din gură, care n-au altă treabă decât să ne atace pe noi şi care nu sunt în stare de mare brânză”, le-a transmis Ludovic Orban, duminică după-amiază, participanţilor la o întâlnire electorală în judeţul Neamţ.

El a spus că Guvernul are planuri „extrem de ambiţioase”.

„Dezvoltarea României nu se poate realiza prin pomeni şi prin alocări, sifonări de ban public în tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor. (…) Moldova va fi principala beneficiară a investiţiilor în infrastructura de transport în următorii zece ani. Vom construi trei autostrăzi: Autostrada Unirii Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni, autostrada de pe Coridorul IX Pan-european Bucureşti – Ploieşti – Focşani – Paşcani – Suceava – Siret, este autostrada care va traversa de la nord la sud Moldova şi va asigura conectarea fiecărui judeţ la Coridorul IV Pan-european, şi nu în ultimul rând vom construi Autostrada Bacău – Braşov. Sunt trei investiţii majore, pe care noi garantăm că le vom realiza într-un termen mult mai scurt decât îşi imaginează cineva”, a susţinut premierul Orban.

El a menţionat mai multe investiţii în infrastructura de transport feroviar, dar şi gazoductul care se realizează pe traseul Oneşti- Gherăeşti – Leţcani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *