Skip to content
Politică

Orban, reacție dură după ultima demisie din partid: E un act de dezertare!

psnews.ro

Președintele PNL Ludovic Orban se declară dezamăgit de gestul făcut de senatorul liberal Vergil Chițac de a-și prezenta demisa pe fondul tensiunilor existente în filiala constănțeană a partidului.

Liderul liberalilor spune că avea așteptări mai mari de la un militar de carieră, așa cum este Vergil Chițac, și susține că nu știe ce a putut cauza demisia acestuia.

„Este un act de dezertare faţă de aceşti cetățenii din Constanța care au avut încredere în el şi care l-au votat ca şi senator al PNL”, a precizat Ludovic Orban, citat de DCNews.ro.

Președintele PNL consideră decizia luată brusc de senator drept o „chestiune ciudată” și spune că va avea o discuție și cu liderii filialei din Constanța, pe care Chițac i-a nominalizat ca fiind în spatele tensiunii întreținute în filiala liberală de la malul mării.

„Voi avea o discuţie cu conducerea PNL Constanţa şi vom vedea exact despre ce este vorba, dar eu nu cred că trebuie să îi tragi de urechi pe cei care muncesc şi care sunt în dispozitivul partidului pentru unii care pleacă de pe câmpul de luptă. Nu mă aşteptam ca un om cu pregătire militară, care e contraamiral, să fugă de pe câmpul de luptă acum când începe cea mai grea bătălie cu PSD şi cu ciracii lor.

Nu cunosc niciun motiv, am avut o discuţie cu domnul senator, urma să ne vedem, am auzit şi eu ca şi dumneavoastră de acest demers”, a explicat președintele PNL.

Senatorul demisionar a declarat că este nemulțumit de tergiversarea contestației depuse de el la Curtea de Arbitraj a partidului, în care solicita analizarea modului în care s-au organizat și desfășurat  alegerile interne din filiala constănțeană a PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *