Skip to content
Politică

Orban reacționează după scandalul Bădulescu – Nicușor Dan: ”Nu mă așteptam la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban reacționează și el la scandalul provocat de Aurelian Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan și spune că viceprimarul Capitalei a fost trimis acolo de Gabriela Firea ca să facă scandal. „S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat liderul PNL, potrivit Hotnews.

„S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că nu se aștepta „la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”.

Conferinta de presa a lui Nicusor Dan, in care a prezentat bilantul Gabrielei Firea, a fost bruiata de viceprimarul Aurelian Badulescu, care si-a facut aparitia acolo cu un dulap, a vociferat si l-a intrerupt continuu pe candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei.

Nicușor Dan i-a spus să păstreze distanța de protecție de 2 metri și a avut loc un moment tensionat, în care cei doi s-au îmbrâncit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *