Skip to content
Alegeri locale 2020

Orban: Să nu credeţi că PSD nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii

psnews.ro

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că deşi PSD nu se vede în Bucureşti, nu înseamnă că el nu există. Liderul liberalilor a adăugat că Gabriela Firea vine doar din când în când în Capitală, doar ca să participe la emisiuni televizate sau ocazional vizitează şi Primăria. El a adăugat că nu Firea conduce Bucureştiul, ci Florentin Pandele, soţul acesteia, pentru că „în casa aceea cântă cocoşul”.

Eu nu am văzut PSD în campania asta în Bucureşti. Aţi văzut? Să nu credeţi că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii. Noi suntem la vedere, ei sunt în ascuns. Noi suntem la suprafaţă, ei sunt în subterane. Şi-au luat firmă pe care nimeni nu ştie cu cât o plătesc, o plătesc la negru în mod evident, nu ştiu dacă aţi auzit de ei, cei care au scos Marea Britanie din Uniunea Europeană şi acum îşi imaginează că pot scoate şi Bucureştiul din Uniunea Europeană, dar singurul lucru pe care o să îl realizeze este că o să o scoată pe Firea din Bucureşti. De fapt nici nu trebuie să o scoată pe Firea din Bucureşti, pentru că ea nu este în Bucureşti decât din când în când, când apare la televizor şi la Primărie, dar foarte rar. În rest o găsiţi în Voluntari, alături de Pandele. Credeţi că altcineva ia decizii la Bucureşti decât Pandele? Vă înşelaţi, în casa aceea cântă cocoşul”, a afirmat Ludovic Orban vineri seara la evenimentul de final de campanie electorală PNL şi USR-PLUS, la Verde Stop Arena.

Premierul a mai spus că PSD este un adversar care nu se dă în lături de la nimic, pentru că social-democraţii sunt disperaţi fiindcă simt că pierd. „Stimaţi prieteni, am luat-o aşa mai uşor şi mai în glumă, pe de altă parte să ştiţi că ne luptăm cu un adversar care este capabil de orice, este un adversar care nu se dă în lături de la folosirea niciunui mijloc, pentru că ei sunt disperaţi, literalmente disperaţi. Şi ce pierd ei? Aproape tot, pentru că în ultimii patru ani şi la Capitală şi la cele şase sectoare banul public s-a scurs sistematic în foarte multe buzunare private ale caracatiţei pe care doar câteva tentacule a reuşit să le prezinte Nicuşor Dan sunt mult mai multe tentacule şi mult mai mulţi aceia care jefuiesc Bucureştiul în ultimii patru ani de zile.

Dacă vă uitaţi la televizor vedeţi inclusiv pe posturi onorabile şi care contează în Bucureşti cum rulează de 20-30 de ori o reclamă cu Societatea de Consolidări a Primăriei Capitalei. De ce îşi face reclamă Societatea de Consolidări a Primăriei Capitalei, în condiţiile în care nu participă la nicio licitaţie, ea primind contractele prin încredinţare directă de la Primăria Capitalei. Răspunsul este simplu, dragii mei, ca să îi determine să mintă, ca să nu difuzeze nicio critică împotriva Primarului General, ca să nu arate nimic din faţa hâdă a acestei administraţii şi lucrul acesta îl vedem pe televiziuni, îl vedem pe site-uri de ştiri şi stăm, de multe ori, şi ne întrebăm oare de ce nu sunt prezentate live evenimentele noastre. Spor la treabă, mobilizare şi pe 27 septembrie să ne bucurăm de izbândă”, a conchis Orban.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a reiterat că aceasta nu este doar o campanie, ci o luptă „între o clasă întreagă de oameni care doreşte dreptate, onestitate, profesionalism” şi „o gaşcă care vremelnic este la putere şi care foloseşte banii noştri pentru a se preaslăvi şi pentru a ne spune tuturor că albul este negru şi negru este alb”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *