Skip to content
Politică

Orban, sarcastic cu Tăriceanu: Deplâng situația în care se găsește. Slugă a PSD!

secundatv.ro

Ludovic Orban a declarat vineri că deplânge situaţia în care se află Călin Popescu-Tăriceanu, ”aceea de slugă a PSD”, spunând că acesta nu mai are nicio legătură cu liberalismul şi este de fapt o ”ordonanţă a lui Dragnea”.
„Din păcate pentru domnul Popescu-Tăriceanu nu pot decât să spun că deplâng astăzi situaţia în care se găseşte, şi anume aceea de slugă a PSD. După părerea mea, domnul Tăriceanu astăzi nu mai are nicio legătură cu liberalismul, este o ordonanţă a lui Dragnea”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat dacă are în vedere readucerea liberalilor din ALDE în PNL, în contextul în care a vorbit despre recâştigarea electoratului pierdut de către PNL.

Ludovic Orban, aflat în campanie internă pentru funcţia de preşedinte al PNL, a declarat că în calitate de lider al formaţiunii va ”pune umărul la recâştigarea electoratului” pierdut în ultimii doi ani de PNL.

”Candidez la funcţia de preşedinte al PNL pentru a conferi Partidului Naţional Liberal caracter şi identitate, forţă şi credibilitate. Candidez pentru că astăzi PNL are nevoie în fruntea sa de oamenii cei mai cunoscuţi, de oamenii care se bucură de cea mai mare încredere, atât în partid cât şi în afara partidului. Candidez pentru că ştiu că pot să pun umărul la recredibilizarea partidului, la relansarea PNL, la recâştigarea electoratului pierdut în ultimii doi ani de zile astfel încât PNL să redevină forţa politica de dreapta care să aibă capacitatea de a câştiga orice tip de alegeri care vor urma”, a afirmat Orban, conform news.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *