Skip to content
Politică

Orban, scrisoare deschisă către Dragnea: vrea excluderea lui Nicolae Șerban din PSD

psnews.ro

Președintele PNL Ludovic Orban într-o scrisoare deschisă care se adresează liderului PSD Liviu Dragnea, solicită o modificare imediată în componența partidului din urmă.

Mai precis, Ludovic Orban precizează că cere în mod „public excluderea imediată a senatorului Nicolae Șerban din Partidul Social Democrat”. De asemenea, este menționat și motivul, respectiv „pentru afirmațiile revoltătoare și denigratoarea la adresa memoriei luptei anticomuniste din România”.

Domnule Liviu Dragnea,

Vă somez public să cereți excluderea imediată a senatorului Nicolae Șerban din Partidul Social Democrat pentru afirmațiile revoltătoare și denigratoarea la adresa memoriei luptei anticomuniste din România.

Declarațiile senatorului PSD impietează eroismul martirilor români care au apărat cu prețul vieții lor și în suferințe inimaginabile libertatea românilor și a țării.

În absența unei decizii ferme de excludere, Partidul Social Democrat își asumă jignirile senatorului Nicolae Șerban aduse eroilor români morți pentru libertate împotriva instaurării cu tancurile sovietice a regimului totalitar comunist bolșevic în țara noastră.

Nesancționarea unor astfel de afirmații confirmă încă o dată că Partidul Social Democrat este continuatorul și susținătorul practicilor comuniste totalitare împotriva oamenilor liberi din această țară.

Președinte PNL

Ludovic Orban”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *