Skip to content
Politică

Orban se teme de migraţia primarilor către PSD. Cum va risposta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la protestul ACL, că se vor ”bate” pentru ca aleşii locali ai PNL şi PDL să nu treacă la PSD. Acesta pare că se teme de o posibilă migraţie în masă a primarilor, odată cu adoptarea OUG 45/2014.

”Am convingerea că majoritatea zdrobitoare a aleșilor locali ai ACL nu vor pleca. Noi nu ne vom bate pentru a împiedica trecerea unor primari la PSD ci pentru a împiedica instituirea unui precedent grav la adresa democratiei. Dacă iar se modifică majoritatea parlamentară și se dă o altă astfel de lege se va ajunge la un mare derapaj.
Urmează și alte proteste. Noi nu ne vom lăsa. Vom utiliza toate mijloacele democratice pentru a ne opune la încurajarea migrației politice care a afectat grav democrația ultimilor 20 de ani”, a declarat Ludovic Orban.

1 comentariu la “Orban se teme de migraţia primarilor către PSD. Cum va risposta

  1. Cand era linsat Chiliman ca nu vrea cu PSD-ul domnul Orban tacea. Pentru ca era interesat de tras sfori. Acum il doare de primari. Acum el e anti PSD. Taie capete si pe la Dambovita, dar uita sa plateasca ce a cheltuit. Si e alaturi de cei ce-si radeau in barba cand Udrea ii spunea Organ. Halal liberal !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *