Skip to content
Politică

Orban: Şedinţa de Guvern de astăzi are un singur punct pe ordinea de zi, legea referitoare la protejarea sănătăţii publice

Inquam Photos / George Calin

Premierul Ludovic Orbana a anunţat că şedinţa Guvern de luni are un singur punct pe ordinea de zi, legea privind instituirea unor măsuri de sănătate publică în situaţii de risc epidemiologic şi biologic. El a reluat afirmaţiile conform cărora efortul Executivului în lupta împotriva COVID a fost îngreunat, boicotat, de atitudinea unor lideri politici sau a unor instituţii publice care s-au comportat ca nişte filiale declarate ale PSD, potrivit News.ro.

”Şedinţa de azi are un singur punct pe ordinea de zi, şi anume instituirea unor măsuri de sănătate publică în situaţii de risc epidemiologic şi biologic. Exista bază legală şi înainte pentru toate măsurile pe care le-am luat şi mă întreb unde am fi fost dacă nu am fi putut lua aceste măsuri de carantină instituţionalizată şi izolare la domiciliu”, a anunţat Orban după ce a lansat mai multe acuzaţii la adresa Curţii Constituţionale.

" "
" "

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *