Skip to content
Politică

Orban, siderat de violența lui Palada. PNL, boicot media față de „astfel de specimene” EXCLUSIV

psnews.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a oferit joi dimineață pentru PSnews.ro prima reacție la incidentul de miercuri seară, când sociologul Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu în platoul B1 TV.

CITIȚI ȘI:UPDATE Dovada FOTO / Scene incredibile! Goțiu, agresat de Palada: Am fost lovit cu pumnii şi picioarele!

Astfel, Orban a afirmat că un astfel de caz nu este singular, existând deja reprezentanți ai celor de la putere (sau oameni afiliați ideologic cu ei) care au proferat amenințări la adresa unor membri ai opoziției, dar liderul liberal a subliniat că până acum nu s-a ajuns la violență fizică. Generalizând, Ludovic Orban a apreciat că actuala putere „pare din ce în ce mai nervoasă și din ce în ce mai grobiană”.

În același context, politicianul a dat asigurări că niciun membru PNL nu va mai participa în vreo emisiune alături de Mirel Palada sau alții ca el.

„Este incredibil, absolut incredibil! Dar Palada nu este singur. Sigur: până acum, nu s-a mai ajuns la bătaie (e prima oară când se ajunge la bătaie), dar agresivitatea, stilul ăsta de intimidare, chiar amenințările la adresa reprezentanților opoziției încep să devină o caracteristică a actualei puteri, care pare din ce în ce mai nervoasă și din ce în ce mai grobiană. Condamn categoric! Niciun reprezentant al Partidului Național Liberal nu va mai participa la nicio emisiune cu astfel de specimene care n-au ce să caute într-un studio de televiziune care reprezintă de fapt lipsa de educație și de civilizație care îi caracterizează pe foarte mulți dintre cei asociați cu partidul de guvernământ, a declarat Ludovic Orban pentru PSnews.ro.

În altă ordine de idei, Orban a dat asigurări că în conferința de presă programată pentru astăzi membrii PNL vor aborda și acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *