Skip to content
Politică

Orban: Ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţie

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi seară, că ştie că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României. el a precizat că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câştigate cu cel mai bun candidat.

E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la Kanal D.

Liderul liberal a precizat că are în vedere toate alternativele posibile, că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat.

Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.„, a explicat  Ludovic Orban.

 

 

1 comentariu la “Orban: Ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *