Skip to content
Alegeri

Orban: Suntem în momentul de faţă cu un avans de 9-10 procente în faţa socialiştilor

Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că în sondaje liberalii au „9-10 procente în faţa socialiştilor”.

Noi avem în acest sfârşit de an, în 27 septembrie, alegeri locale generale şi pe data de 6 decembrie am convocat alegeri parlamentare. Obiectivul nostru este să câştigăm şi alegerile locale şi alegerile parlamentare. În momentul de faţă, sondajele ne indică, chiar şi sondajele făcute de socialişti – sondajele mincinoase – pe primul loc la o distanţă, în sondajele lor, de cel puţin 6 procente, în realitate suntem în momentul de faţă cu un avans de 9-10 procente în faţa socialiştilor„, a spus Orban la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, „Solidari pentru redresarea Europei”, desfăşurată în sistem videoconferinţă.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL, lupta dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea în Capitală este una strânsă, între cei doi candidați fiind o diferență de doar 2 procente.

Candidatul susținut de PNL și de Alianța USR-PLUS, Nicușor Dan, are 31%, în timp ce actualul primar în funcție, Gabriela Firea, are 29%. Candidatul PMP, Traian Băsescu este cotat cu 10%. Un procent foarte mare este însă cel al cetățenilor din București care nu s-au hotărât cu cine votează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *