Skip to content
Politică

Orban, tăios cu ministrul Justiției: Acţionează în numele grupului de infractori care conduce România

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut, sâmbătă, Tudorel Toader acţionează în numele grupului de infractori care conduce România, pentru a îndepărta din funcţiile de conducere pe orice procuror care a îndrăznit să întocmească dosare unui potenţat al zilei, unor lideri ai PSD şi ALDE.

“Nu cunosc niciun motiv în baza căruia să poată fi declanşată o procedură de evaluare împotriva Procurorului General al României, similară celei care a dus a demiterea Procurorului şef al DNA. Este clar că Tudorel Toader acţionează în numele grupului de infractori care conduce România, pentru a îndepărta din funcţiile de conducere pe orice procuror care a îndrăznit să întocmească dosare unui potenţat al zilei, unor lideri ai PSD şi ALDE. Este un demers care nu are niciun fel de fundament. După opinia mea, activitatea Procurorului General este o activitate care nu poate să creeze nici semne de întrebare şi în niciun caz temeiuri pentru declanşarea acţiunii Ministrului Justiţiei”, a scris pe pagina sa de Facebook Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat sâmbătă, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii desfăşurate de către procurorul general, Augustin Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *