Skip to content
Politică

Orban trage linie: Ultima mojicie a lui Dragnea a umplut paharul

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirmă că demiterea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este prioritate zero pentru PNL, în contextul în care ”ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul”, referindu-se la faptul că Dragnea a chemat la baie un jurnalist.

Orban spune că acest lucru arată atitudinea şefului PSD faţă de presa independentă, ”care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, şi adaugă: ”Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând”, arată News.ro, citând o postare pe Facebook.

Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaş de la colţul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea şefului PSD faţa de presa independentă, care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, susţine Orban.

Potrivit acestuia, devine o obligaţie morală pentru orice parlamentar să voteze ”scoaterea de pe faţa Parlamentului a acestui furuncul care desfigurează imaginea forului democratic cel mai reprezentativ”.

Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând”, afirmă Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, de un jurnalist despre autostrăzile promise în programul de guvernare, Dragnea spunând că nu vrea să răspundă şi invitându-l pe jurnalist în baie.

Întrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro Tv dacă are un sentiment de frustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite, Liviu Dragnea spune iritat: ”Aşa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Liderul PSD a repetat de mai multe ori această invitaţie.

1 comentariu la “Orban trage linie: Ultima mojicie a lui Dragnea a umplut paharul

  1. Daaaa Orbane, tot faceti si dregeti sa-l scoateti pe dracnea de la sefia Camerei si tot nimic nu faceti, corb la corb nu-si scoate ochii, da? Iar dac-o mai puneti si pe alinuta pe liste la europarlamentare v-ati dat foc la valiza!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *