Skip to content
Politică

Orban a trecut la amenințări directe

Ludovic Orban a decis să treacă la amenințări directe, ce îi vizează direct pe primarii care au decis să părăsească PNL și să se alăture PSD sau PLR.

Liderul PNL a anunțat miercuri, că orice primar care a trecut la PSD și primește fonduri de la Ministerul Dezvoltării va avea plângere penală pentru luare de mită, indiferent dacă are un proiect în derulare din vremea când nu era pesedist sau are un proiect nou ce va fi finanțat

“Vom depune plângere penală împotriva lui Dragnea şi împotriva oricărui primar care şi-a schimbat culoarea politică, dacă acest primar va primi bani de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de elementele infracţiunii de dare de mită din partea lui Liviu Dragnea şi a Guvernului PSD, de luare de mită din partea primarului care îşi schimbă culoarea politică şi acceptă să îi facă campanie lui Victor Ponta pentru nişte bani pe care îi primeşte de la Guvern” a spus Orban, la Târgoviște, potrivit celor de la gazetadedambovita.ro.

Altfel spus, dacă ești primar din partea altui partid, decât PNL sau PDL și primește finanțări de le Guvern vei de cu sebsemnatul la DNA. Aceasta pare să fie o strategie a lui Orban de a nu fi părăsit, în prag de campanie electorală, de primarii PNL care deși nu se mai regăsesc în partid par să fie ținuți cu forța în rândurile liberalilor, prin astfel de amenințări direct.

Observând totuși câți dintre aleșii locali liberali au decis să îl părăsească pe ”generalul” Iohannis, strategia de intimidare politică a lui Orban pare să nu aibă prea mulți sorți de izbândă.

3 comentarii la “Orban a trecut la amenințări directe

  1. Mai Orban, ti-am mai zis dar vad ca tu faci pe nestuiutorul. Pana la plangerile penale, ce zici, ne spui si noua cum este cu fuga de la locul accidentului ??? Si care sa fi fost motivul pentru care ai fost lasat in pace ??? Mai usor cu pianul pe scari, ca poate se gandeste cineva sa traga in pianist…

  2. Laci baci, te faci de mândra minune, no! Păi, dacă 10 primari au proiectul aprobat pentru canalizare din fonduri UE cu cofinanțare, iar în buget sunt bani pentru cofinanțare, ce faci? Hai, lasă incursiunile în lumea legilor, că dai chix.. și nu-l mai prosti pe Iohannis, că , vezi bine că nu are nevoie:)))))

  3. Eu zic…..sa fie dat in judecata Orban -pt amenintari ! De catre toti cei care se simt amenintati ! Si sa-i ceara daune morale maxime….ca sa simta musiu Orban ce inseamna sa fi prost ! Ca in viata ….proverbu` zice ca se platesc numa` doua lucruri : prostia si domnia ! Cum domn….Orban nu arata a fi……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *