Skip to content
Politică

Orban vrea un nou mandat la şefia PNL: Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va candida pentru un nou mandat, la alegerile interne din acest an, „cu o carte de vizită care este un argument puternic în faţa colegilor de partid”.

Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei şi care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor mei cu un proiect pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis„, a declarat sâmbătă Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău.

Citeşte şi: Încep alegerile în PNL. Ce spune Ludovic Orban despre un contracandidat la șefia partidului

Potrivit acestuia, Congresul PNL va fi precedat de la alegeri în toate organizaţiile, transmite Agerpres. „Congresul înseamnă alegeri în tot partidul, la toate nivelele. Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot în urma conferinţelor la nivel local, judeţean şi ulterior în urma congresului„, a precizat liderul PNL.

Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă în judeţul Sălaj, fiind însoţit de preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode şi de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

1 comentariu la “Orban vrea un nou mandat la şefia PNL: Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *