Skip to content
Coronavirus

Ordin de la Vela: În weekend, la orele 17.00 și 21.00, din mașinile de poliție se va auzi „Deșteaptă-te, române!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Un ordin dat sâmbătă de ministrul Internelor, Marcel Vela, prevede difuzarea imnului național din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la ora 17 și 21, pe toată perioada stării de urgență.

Imnul va fi difuzat prin sistemele de avertizare acustică ale autospecialelor din dotarea ministerului de interne. Conform ordinului de ministru vor fi difuzate primele trei strofe din„Deșteaptă-te, române!”. Ordinul prevede și implicarea șefilor de structuri ale MAI pentru a asigura „pregătirea tehnică a autospecialelor, astfel încât mesajul sonor să fie redat corect, cu claritate și la intensitate adecvată”.

Imnul de Stat al României

Începând de astăzi, mașinile poliției, jandarmeriei și poliției de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIEI!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 28 martie 2020

 

1 comentariu la “Ordin de la Vela: În weekend, la orele 17.00 și 21.00, din mașinile de poliție se va auzi „Deșteaptă-te, române!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *