Skip to content
Politică

Oreste anunță: Vremea interlopilor, sinecuriștilor și a ticăloșilor din fruntea Jandarmeriei a apus! Se va afla adevărul despre 10 August 2018

Jurnalistul Oreste Teodorescu, marți, într-o postare pe pagina sa de socializare, salută decizia Guvernului Ludovic Orban de a restructura unul dintre ministerele importante, Ministerul Afacerilor Interne.

Oreste scrie, în postarea sa, că „vremea interlopilor, sinecuristilor și a ticăloșilor din fruntea Jandarmeriei a apus” și că se va afla adevarul despre 10 August 2018.

„Premierul Orban anunța deparazitarea Ministerului Afacerilor Interne! Vremea interlopilor, sinecuristilor și a ticăloșilor din fruntea Jandarmeriei a apus! Se va afla adevarul despre 10 August 2018

„MAI este reponsabil în primul rând de asigrarea ordinii și siguranței cetățenilor. Acesta este misiunea pe care trebuie s-o îndeliniți pentru asta veți primi sprijin cu condiția să vă implicați. Refacerea capacității administrative, a capacității operaționale și refacerea efectivelor unde ele au fost reduse de pensionări anticipate, grație unor decizii politice, și înzestrarea sunt lucruri pe care trebuie să le realizăm. Politica interimatelor pentru a împiedica punerea pe funcție a unui om care are câștigat concursuri, simulacrele de concurusuri, toate trebuie să înceteze. Toate funcțiile de conducere trebuie ocupate de cei mai buni profesioniști”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu.

Amintim că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au participat la ceremonia de instalare a noului ministru de Interne, Marcel Vela. Premierul a afirmat că tranformarea Jandarmeriei și Poliției în instrumente de apărare a potentaților zilei trebuie să înceteze, la fel și politica interimatelor pe funcții.

3 comentarii la “Oreste anunță: Vremea interlopilor, sinecuriștilor și a ticăloșilor din fruntea Jandarmeriei a apus! Se va afla adevărul despre 10 August 2018

  1. Taci naibii,mai papagalule!Ce-a fost pe 10 august???Niste banditi au vrut sa atace institutii de stat si jandarmeria a actionat legal!Atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *