Skip to content
Politică Video

Oreste dă cărțile pe față: în ce condiții s-ar întoarce la Realitatea TV EXCLUSIV

Revista Tango

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost cel mai recent invitat al emisiunii Puterea Știrilor.

Astfel, întrebat în cadrul emisiunii în ce condiții s-ar putea întoarce la postul de televiziune Realitatea TV și ce are de gând să facă de acum încolo, Oreste a replicat:


”Pentru privilegiul și onoarea de a fi alături Rareș Bogdan timp de 5 ani de zile, aș călca orice fel de orgoliu personal, dar revenirea mea este condiționată, în primul rând de revenirea tuturor. Ei s-au solidarizat cu Rareș Bogdan când el a fost suspendat 2 zile. Noi după 20 și ceva de ani de expunere publică am reușit să ne strângem, ca într-o relație cinstită, public consecvent. Deci m-aș întoarce cu o singură condiție: doar să putem reveni toți cei care, în mod inexplicabil sau cu explicații absolut puerile, am fost dați afară, noi totuși nefiind angajați acolo. Neavând nicio relație contractuală cu domnul Cozmin Gușă sau cu Realitatea TV, el nu ne-a dat afară ci pur și simplu ne-a interzis.

Majoritatea dintre ei simt cumva nevoia să păstrăm acest touch cald și onest cu ei. Ne vom regrupa și reorganiza. Nu este foarte simplu că nu suntem niciunul din noi moguli de presă și nici nu avem acel copac fermecat la rădăcina căruia să fi dosit vreo comoară, dar probabil împreună și strângând din dinți umăr la umăr vom găsi o posibilitate să fim pe o platformă comună.

Ne regrupăm. Mă bucur foarte mult că Laurențiu și Grigore au reușit să deschidă platforma ziaristii.com. O să mai încercăm să achiziționăm o minimă tehnică video care să ne permită un streaming live măcar pe paginile noastre de Facebook, pe o platformă precum ziaristii.com sau poate chiar pe alte site-uri și atât timp cât mai putem să participăm și pe la Nașul TV și pe la alte televiziuni care ne invită noi vom fi prezenți acolo”, a conchis Oreste Teodorescu în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *