Skip to content
Puterea Știrilor Video

Oreste dinamitează scena politică: FORMULA care ar putea să învingă PSD-ALDE-UDMR

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost recent invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor” în cadrul căreia a vorbit, printre altele și despre șansele PNL de învinge social-democrații la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Astfel, omul de televiziune consideră că datorită lui Rareș Bogdan PNL are șanse să obțină un rezultat favorabil care să-l claseze înaintea PSD.

Cu Rareș Bogdan cap de listă, cred că are. Cred că avea șanse mari și fără  Rareș, șansele au crescut exponențial acum, pentru că e și un obicei din ăsta democratic totuși care s-a instaurat și în România, adică după ce au stat unii la putere și n-au făcut mare lucru se schimbă, lumea e dezamăgită și votează alternativă.

În momentul de față, sunt optimist, în sensul în care cred că dreapta, adică PNL, USR-PLUS sau minus Cioloș nu-mi dau seama, și cu PMP, pentru că și Traian Băsescu se va lansa în jocul ăsta al europarlamentarilor și el va reuși să tragă măcar un procent-două în plus pentru formațiunea lui, și atunci eu cred că alianța asta de dreapta PNL, PMP,  USR ar putea să bată destul de detașat actul guvernamental PSD-ALDE-UDMR”,  a afirmat Oreste Teodorescu.

Reamintim că PNL a prezentat în data de 14 martie,  lista candidaților la alegerile europarlamentare din luna mai. Aceasta este deschisă Rareș Bogdan. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *