Skip to content
Politică

Oreste îl desființează pe Barna, după scandalul înregistrărilor prezentate de PS News: Arată aroganța total nejustificată a unui lider de partid mic

Facebook/Oreste

Oreste Teodorescu a comentat înregistrările audio prezentate în exclusivitate de PS News, care surprind ieșirea nervoasă a lui Dan Barna față de Ana Ciceală, jurnalistul considerând că reacția președintelui USR arată ”atât inconsistența și superficialitatea, cât și aroganța total nejustificată a unui lider de partid mic, care se comportă autoritarist de parcă ar fi cel puțin Erdogan sau Viktor Orban”.

”Astfel de discuții sunt inevitabile atâta timp cât în interiorul USR-PLUS există multe grupări. Există gruparea nicușoriștilor, există gruparea lui Vlad Voiculescu, există gruparea lui Dan Barna, există o altă grupare care și l-ar fi dorit pe Dacian Cioloș președinte al acestui partid. Deci chiar în interiorul partidului USR-PLUS există niște lupte intestine și există polițe de plătit care nu au nicio legătură cu agenda interesului public”, a spus Oreste Teodorescu pentru PS News.

Jurnalistul o critică, însă, și pe Ana Ciceală, propunerea USR pentru Primăria Sectorului 3.

”Ana Ciceală emite niște pretenții în raport cu gradul său de notorietate în sector care mie mi se par amuzante. Doamna Ciceală nu cred că poate obține în Sectorul 3 mai mult de 10 procente, pentru că nu o cunoaște nimeni, nu are niciun proiect interesant pentru sector, nu a avut de-a lungul carierei sale niciun contact direct cu votanții din Sectorul 3, la capitolul notorietate stă în general foarte slab

Dacă vă întreb eu acum pe dumneavoastră să îmi spuneți 3 direcții politice interesante ale doamnei Ana Ciceală, cred că vă pun în încurcătură”, punctează Oreste.

Pe de altă parte, ziaristul consideră că atitudinea lui Barna este ipocrită, din moment ce președintele USR pretinde că vrea o altă clasă politică și o altfel de retorică politică.

”Adică tu, în momentul în care reclami că vrei o altfel de clasă politică, o altfel de retorică politică, fără penali în funcții publice, fără corupți, fără mediocri, fără incompetenți, dar în interiorul partidului te comporți la fel de ticălos ca orice altă formațiune pe care o condamni în spațiul public, atunci actul ăsta de ipocrizie te descalifică în fața unui alegător care chiar are așteptări serioase de la tine”, adaugă Oreste Teodorescu.

Acesta mai spune că deși USR s-a născut cu mari așteptări din partea poporului, acum este doar ”o dezamăgire a transformării acestei mari speranțe într-un eșec”.

În timpul unei ședințe a USR, Dan Barna a țipat autoritar către Ana Ciceală, candidatul USR la Primăria Sectorului 3, după ce aceștia nu s-au înțeles în privința negocierilor cu PNL. Președintele USR și-a pierdut controlul și a acuzat-o pe Ciceală de ipocrizie și că vrea să blocheze negocierile, pentru că într-o posibilă alianță USR-PNL ea nu va mai fi candidatul la Primărie.

 

 

 

 

2 comentarii la “Oreste îl desființează pe Barna, după scandalul înregistrărilor prezentate de PS News: Arată aroganța total nejustificată a unui lider de partid mic

  1. SUNT SANSE CA LA ACESTE ALEGERI ROMANIA SA FIE PROPULSATA CU 200 DE ANI INAINTEA TUTUROR STATELOR LUMII … DAR OARE TOATA MEDIOCRITATEA DIN ROMANIA S-A STRANS IN SCENA POLITICA ROMANEAASCA……..? ? ? DOAMNE NU NE-AI LASAT NICIO SANSA……..! ! ! TOATE LICHELELE DIN ROMANI S-AU STRANS IN SFERA POLITICA ? ? ? ? ! ! ! DOAMNE , ! ! ! CAT DE RAU NE-AI BATUT ! ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *