Skip to content
Politică

Oreste îl desființează pe liderul USR după noul atac la Iohannis: Cel mai mare dușman al lui Barna în campanie electorală este chiar Barna

Jurnalistul Oreste Teodorescu taxează dur atacul lansat vineri, la Biroul Electoral Central, de către Dan Barna la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Culmea ironiei: USR nu vrea să își asume guvernarea, dar îl critică pe Iohannis pentru că a fost „un pompier pentru momentele când casa a luat foc şi se prăbuşea”.

Amintim că liderul USR, cel care se visează președintele României, l-a criticat pe Klaus Iohannis spunând despre acesta că a fost „un pompier pentru momentele când casa a luat foc şi se prăbuşea”. Liderul USR a mai spus că dacă preşedintele Iohannis ar fi fost un „gospodar mai atent şi diligent”, nu se ajungea în astfel de situaţii.

Jurnalistul Oreste Teodorescu susține că, în ciuda eforturilor”, Dan Barna se va poziționa pe locul 3 la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Nu în ultimul rând, ziaristul îl taxează pe Dan Barna și pentru ieșirea de joi, după victoria de etapă obținută de Laura Codruța Kovesi, când a afirmat că ”USR-PLUS a avut un rol decisiv”.

Oreste este de părere că afirmația liderului USR este „la fel de nefrecventabilă și chiar urâtă ” precum „cățărarea pe cadavrul Alexandrei în lansarea campaniei prezidențiale a domnului Cumpănașu”.

„Sunt două chestiuni aici: așa cum am dezavuat și cum mi s-a părut de un grotesc inimaginabil cățărarea pe cadavrul Alexandrei în lansarea campaniei prezidențiale a domnului Cumpănașu, la fel de nefrecventabilă și chiar urâtă mi se pare declarația domnului Barna că USR a făcut diferența pentru numirea Kovesi. Să vampirizezi succesul profesional al cuiva în scop electoral, nu este cu nimic mai pardonabil decât toată campania pe care o face domnul Cumpănașu.

Mie mi se pare că domnul Barna este consiliat greșit. Noi, creștinii tradiționaliști și conservatori, știm cine este Mesia. Doar el ne poate face fericiți oriunde ar fi. Sloganul domnului Barna „Fericiți în România” mi se pare într-o notă exagerată la fel ca toate predicatele de campanie ale domniei sale. Eu nu cred că vreun președinte al României poate asigura vreunuia dintre noi fericirea. Fericirea este un concept mult mai adânc. Sfatul meu pentru Barna este să se uite puțin în oglindă și să își revizuiasca cumva retorica de campanie. Dânsul nici nu mai are nevoie de rival. Fiecare declarație a domniei sale îi mai scade câte un punct. Cel mai mare dușman al domnului Barna în campanie electorală este chiar Barna.

Este evident că domnul Barna se poziționează ca un challenger direct al domnului Klaus Iohannis. Pentru domnia sa și capul domniei sale (Dan Barna – n.r.), nu încape nicio îndoială că nu intră în turul 2 și atunci, prin asociere, acesta dorește să atragă atenția că este singurul competitor cu șansă să îl bată în turul 2 pe Klaus Iohannis. Eu nu cred. În lumina ultimelor declarații și a multor scandaluri din USR, cred că domnul Barna se va clasa pe locul 3.

Acum, după ce mama națiunii, tovarășa Dăncilă, a anunțat că a deblocat fonduri pentru primari, cred că și-a asigurat o prezență foarte activă a primarilor care vor reuși să păstreze scorul PSD undeva între 18%-22%. Deși nu merită și ar fi fost mult mai interesant un tur doi cu Dan Barna și Klaus Iohannis, pentru că PSD nu mai merită să intre în nicio competiție electorală importantă, cred că realitatea și aritmetica politică plasează PSD pe poziția a doua”, a declarat Oreste Teodorescu pentru PSnews.ro.

Cum i-a răspuns Klaus Iohannis lui Barna

Președintele Klaus Iohannis a venit vineri la Biroul Electoral Central însoțit de liderul PNL, Ludovic Orban și de mai mulți parlamentari liberali.

Zeci de susținători l-au așteptat pe șeful statului în fața sediului BEC, pentru a da mâna și a face poze cu el. ”Ce de lume pe aici, frumoasă echipă!”, a spus președintele.

Șeful statului i-a răspuns contracandidatului său Dan Barna, care a spus cu puțin timp înainte, tot la BEC, că actualul președinte a fost un pompier și ”dacă era un gospodar mai atent, poate nu se ajungea să luăm foc de atâtea ori”.

”Am fost un pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România (…). Fără mine și prezența mea, PSD-ul ar fi reușit să distrugă justiția din România și ar fi fost o catastrofă”, a spus Klaus Iohannis.

" "

4 comentarii la “Oreste îl desființează pe liderul USR după noul atac la Iohannis: Cel mai mare dușman al lui Barna în campanie electorală este chiar Barna

  1. Barna este un începător in politica, ambițios,dar lipsit de nerv politic, fara o doctrină bine definită.Are de invatat si de asteptat.

  2. Nu mai stii si ce sa mai crezi,eu transmit de de multa vreme in presa si pe Facebook,Ca la institutile de Prestigiu ale Ro mam saturat cate le am transmis ca acolo sunt Banditi principali ai Ro,cu Juramantul Kol Nidre fara valoare,in legatura cu structura mafiota Cosa Nostra de C-ta-Medgidia,in legatura cu acesta Prc Mandarina Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor,care lupta toti Hozii politicieni sa o puna pe un scaunel la DNA nu sa putut,si acuma de 5 ori la SIIJ si nu au reusit.Sa o puna de garda cu arma letala cu laser sai apere pe politicieni Hozii,nu ati vazut cum a intrat in birou a cerut dosarul marelui infractor al Ro,Dragnea,nu vedeti si CSM cu ce non salanta insista,nu va dati seama ce Clan de interlopi cu ligitimatie si brevete autorizati ne apara statul de drept,Constitutia Ro si penoi sarcia,gunoaele si mizeria societati si nu ai la cine te adresa pentru o dreptate corecta,onesta in spiritul legi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *