Skip to content
Puterea Știrilor Video

Oreste nu crede că Rareș Bogdan ar fi o variantă câștigătoare pentru București: Mi se pare hazardat

Facebook/Oreste Teodorescu

Invitat la ”Puterea Știrilor”, jurnalistul Oreste Teodorescu a precizat că nu crede în varianta candidaturii lui Rareș Bogdan la Primăria Capitalei din partea PNL, considerând că este ”prea târziu” pentru creionarea unei strategii câștigătoare.

”Cred că Rareș Bogdan ar fi avut o șansă extraordinară, poate cea mai mare șansă de a câștiga Bucureștiul, dacă ar fi avut încă de la începutul bătăliei pentru locale filiala București a PNL și să-și numit propunerile pentru fiecare sector, să fi făcut o echipă, să fi venit cu un proiect comun.

Așa, să vină Rareș ca un ”pompier atomic” de la Strasbourg și de la Bruxelles și să fie aruncat de unul singur într-o bătălie cu o ”ciumă roz” care are rădăcini adânci în administrația bucureșteană mi se pare hazardat și nu foarte eficient. Mie mi se pare că e prea târziu și că nu a fost gândită formula asta încă de la început, pentru că dacă ar fi fost vizat Rareș Bogdan pentru cucerirea Bucureștiului din ghiarele frumos manichiurite ale doamnei Firea ar fi trebuit să fie deja altă configurație a filialelor”, a declarat Oreste Teodorescu la ”Puterea Știrilor”.

”Pompierul de serviciu”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, miercuri, că este posibil să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei, excluzând varianta ca partidul său să nu aibă un candidat propriu la locale.

“PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu. Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională. Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016”, a spus Bogdan la televiziunea Realitatea Plus.

 

 

1 comentariu la “Oreste nu crede că Rareș Bogdan ar fi o variantă câștigătoare pentru București: Mi se pare hazardat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *