Skip to content
Politică

Oreste, schimb de replici cu Dumitru Buzatu: Azi PSD-ul e condus de infractorii fără carte

Prezenți marți seara în emisiunea Dosar de Politician a lui Silviu Mănăstire, Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui a avut parte de multe replici acide din partea jurnalistului Oreste Teodorescu pe tema Legii Recursului Compensatoriu care a generat un val de indignare și un imens scandal din cauza valului de infracțiuni cu care se confruntă România în ultimile zile.

”Problema nu e pusă cum trebuie. Cuma, oamenii aceştia dacă n-ar fi fost eliberaţi, aceşti indivizi foarte periculoşi, pe baza legii actuale, n-ar mai fi fost eliberaţi niciodată?” a întrebat președintele PSD Vaslui.

Replica jurnalistului nu s-a lăsat așteptată: ”Nu mai bine asiguraţi cerinţele europene şi vă folosiţi de ele. NU era mai firesc să construiţi penitenciare noi decât să eliberaţi un om condamnat pentru 15 ani în numai 4 ani?”  

De altfel, replicile acide între jurnalist și politician nu s-au terminat aici. Oreste a lansat mai multe săgeți înspre acesta, printre altele despre conducerea actuală a Partidului Social-Democrat, despre care a afirmat:

 ”Nu vă e dor de infractorii cu carte? Infractorul cu carte ştie până unde să meargă în ticăloşie astfel încât societatea pe care o fură să mai aibă o gură de aer. Azi PSD-ul e condus de infractorii fără carte.”  

Dumitru Buzatu: ”Nu e treaba dumneavoastră de cine este condus PSD-ul”

Oreste: ”Treaba mea, în democraţie, e să vă latru şi să vă muşc pe dvs, care furaţi oile, domnule Buzatu! ” 

 

 

2 comentarii la “Oreste, schimb de replici cu Dumitru Buzatu: Azi PSD-ul e condus de infractorii fără carte

  1. Oooooh Oreste, sa-ti dea D-zeu sanatate si putere sa te lupti in continuare cu infractorii care distrug tara asta!!! Daca ar fi macar mai multi oameni ca tine nemernicii astia nu ar mai conduce Romania!!!! Tot respectul pentru tot ce faci!!!

  2. Oreste esti genial! Esti gura de oxigen de care avem atata nevoie!
    Succes si multa sanatate si rabdare!
    O zicala,, Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
    Nu obosesc niciodată să facă prostii pt ca sant foarte prosti si prostia si lenea nu dor…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *