Skip to content
Cultura Politică

Oreste Teodorescu: Anul 2019 va fi crucial! Să ne păstrăm mințile și sufletele în adevăr și dragoste reciprocă!

Anul 2018 este pe sfârșite, iar 2019 se anunță plin de provocări pentru România și implicit pentru poporul român. Jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis în exclusivitate pentru PSNews.ro un mesaj adresat românilor.

Astfel, lectorul universitar a transmis tuturor că 2019 va fi un an crucial întrucât urmează atât 2 runde de alegeri, europarlamentarele și prezidențialele, președinția Consiliului UE, deținută de România în prima parte a anului, dar și alte provocări precum a face față pericolului pe care Federația Rusă îl reprezintă pentru țara noastră. Mai mult, jurnalistul a evidențiat că 2019 va fi un an frumos dacă mințile noastre se vor păstra în adevăr și dragoste reciprocă.

Anul 2019 va fi unul crucial pentru existența si devenirea României! Într-un context politic tulburat și agresiv, cu responsabilitatea conducerii Consiliului UE, în prima parte a anului, cu două rânduri de alegeri interne importante și cu provocări complicate venite din partea Federației Ruse, într-o Europă măcinată de populism și orgolii economice, vom fi obligați sa gândim lucid, pragmatic și pe termen lung! Îmi doresc să ne cuprindă pe cât mai mulți dorul de Dumnezeu, setea de dreptate și dorința de înnoire si autoperfecționare și să investim mult mai mult în educație, cercetare și în administrație! Sper să avem un Guvern nou, profesionist și o agendă clară a obiectivelor noastre. Va fi un an greu, dar frumos dacă mințile și sufletele noastre se vor păstra în adevăr și dragoste reciprocă! Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis Oreste Todorescu în exclusivitate pentru PSNews.ro.

6 comentarii la “Oreste Teodorescu: Anul 2019 va fi crucial! Să ne păstrăm mințile și sufletele în adevăr și dragoste reciprocă!

  1. Oreste Teodorescu este un dobitoc cu aere de intelectual neînțeles. Am simțit-o pe propria-mi piele când, fără să mă cunoască și fără să fie informat, a făcut niște afirmații calomnioase și jignitoare la adresa mea, doar fiindcă luase niște bani pentru participarea la o emisiune pe Realitatea TV și se dezbătea un scandal în care eram implicat, dar despre care nu știa nimic. Ulterior am fost atent la prestațiile dumnealui pe post și am realizat că este o nulitate cu pretenții de intelectual misterios. Cât despre articol, slab că substanță, iar finalul….Să ne păstrăm mințile în adevăr…..câtă ipocrizie

  2. Singurul dobitoc esti tu, pt ca jignesti fără argumente, de ce nu ai intrat in direct sa spui ce ni consideri ca era corect?????ai drept la replică nu??
    Oreste este un om integru si asa cum si dv stiti un intelectual în adevăratul sens al cubantului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *