Skip to content
Politică

Oreste Teodorescu, dezamăgit de Barna și de Cumpănașu: Nu le înțeleg retorica ultimelor zile

”Cu toată prietenia și considerația umană pe care le-o port, sunt doua persoane publice cărora nu le înțeleg retorica ultimelor zile, ce-i drept atât de tumultoase, tragice și apăsătoare”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu pe pagina sa de Facebook, referindu-se la Dan Barna și la Alexandru Cumpănașu.

”Dan Barna, în care mi-am pus toate speranțele că va reuși să armonizeze USR cu PNL pentru a construi o majoritate parlamentară solidă, începând imediat după scrutinurile ce urmează, pentru că doar așa putem vindeca sistemul de ciurucurile toxice ale Ciumei Roșii, a făcut o declarație politicianista, golită de sens și de-a dreptul ridicolă, grefată pe cumplitul caz de la Caracal…”, spune jurnalistul.

Oreste îl critică dur pe Barna, susținând că ”pentru un om care pretinde că ar îmbrăca costumul altui gen de președinte, această afirmație vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae…”

”E ca și cum Hilary CLINTON ar fi spus că dacă era ea la Casa Albă, nici un dement nu și-ar mai fi descărcat arma automată în supermarketuri… vă rog din suflet, reveniți pe linia clară care separă politrucul populist și găunos de adevăratul politician, integru și eficient!”, adaugă Oreste.

Ziaristul se referă și la Alexandru Cumpănașu, despre care spune că l-a apreciat ”pentru Interviurile fruste și adânci cu ambasadorii din România”.

”Alexandru Cumpănașu a intrat ca un tăvălug în ancheta crimelor monstrului din Caracal încercând spațiul public cu mesaje politice, electorale, multe dintre ele frizând grotescul! De ce ați înlocuit, domnule Cumpănașu, frazele precise și temele importante cu elucubrații care l-ar fi jenat chiar și pe Dan Diaconescu? Doar din calcul electoral, pentru a netezi drumul analfabetei spre Cotroceni? Atât de cinic? Atât de brutal?”, se întreabă Oreste Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *