Skip to content
Politică

Oreste Teodorescu îl susține pe Klaus Iohannis: „A fost prezent alături de oameni, în stradă, la protestele împotriva OUG 13”

Facebook/Oreste Teodorescu

Jurnalistul Oreste Teodorescu, a prezentat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de socializare, motivele pentru care îl susține pe Klaus Iohannis în al doilea mandat la președinția României.

„La întrebarea de ce îl susțin pentru al doilea mandat pe presedintele Klaus Iohannis, răspund sintetic și comprimat:

1. A negociat un Guvern non-PSD după demisia lui Ponta, în acord cu ceea ce au așteptat oamenii după tragedia de la Colectiv.

2. L-a respins pe Dragnea ca premier, s-a opus propunerii Sevil Shhaideh.

3. A fost prezent la Guvern pentru a atrage atenția asupra riscului de adoptare a unei OUG privind siluirea Justiției

4. A fost prezent alături de oameni, în stradă, la protestele împotriva OUG 13, după adoptarea acesteia.

5 A atacat modificările Legilor Justiției la Curtea Constituțională.

6. A contribuit major la atacarea modificărilor Codurilor Penale, la Curtea Constituțională – mișcare prin care au fost blocate cele mai controversate propuneri propuse de PSD-ALDE.

7. A atras atenția cu argumente solide aspira măsurilor cu impact negativ în plan economic, decise sau discutate de Coaliția PSD-ALDE, așa cum a fost cazul cu OUG 114.

8. A blocat înființărea Fondului Suveran (despre care exista teama că va permite privatizarea unor domenii și companii strategice), prin atacarea Legii la Curtea Constituțională.

9. A contribuit la respingerea propunerilor controversate de miniștri făcute de Coaliția PSD-ALDE.

10. A organizat referendumul privind amnistia și grațierea prin Ordonanțele de Urgență în domeniul Justiției – referendum validat, care pune presiune pe politicienii care ar mai încerca modificări în acest domeniu”, a scris jurnalistul pe pagina sa de facebook.

1 comentariu la “Oreste Teodorescu îl susține pe Klaus Iohannis: „A fost prezent alături de oameni, în stradă, la protestele împotriva OUG 13”

  1. AI UITAT DE PETROL .PĂDURI..AVUTIE NAȚIONALĂ JEFUITĂ.HIDROCENTRALE NEINGRIJITE..GAZ SCUMP.JEFUIREA . SĂRĂCIREA ROMÂNILOR.SUB NIVELUL COȘULUI ZILNIC2600 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *