Skip to content
Puterea Știrilor Video

Oreste Teodorescu, previziuni sumbre pentru social-democrați: Dacă doamna Dăncilă nu intră în turul 2, PSD devine istorie

Jurnalistul Oreste Teodoreste consideră că sunt două mize mari la alegerile prezidențiale din noiembrie și anume cine dintre Viorica Dăncilă și Dan Barna va intra în turul 2 alături de Klaus Iohannis.

”Sunt două mize foarte mari. Este miza USR-ului de a intra cu Dan Barna în turul 2 pentru a-și mări șansele la alegerile locale și generale, unde nu vor mai exista liste suplimentare și atunci numărul de votanți din marile orașe va fi mai mic. Barna în turul 2 va însemna un vânt în pupă pentru a-și negocia poziția în viitorul arc guvernamental, care, e clar pentru toată lumea, va fi alcătuit din PNL, USR și PMP, poate și un UDMR schimbat fundamental, fără Kelemen Hunor, care este roșu până în măduva oaselor.

Dar miza fundamentală a acestor alegeri cred că tot la doamna Dăncilă este, pentru că dacă reușește să ajungă în turul 2 are șansa să-și conserve în opoziție un PSD la 18-23%. Iar dacă doamna Dăncilă nu intră în turul 2, PSD-ul devine istorie”, a declarat ziaristul la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *