Skip to content
Politică

Oreste Teodorescu, pronostic pentru europarlamentare. Câte procente ar putea lua PSD

În cadrul emisiunii online Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef Marinela Angheluș, jurnalistul Oreste Teodorescu a prezentat un pronostic cu privire la rezultatul Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare din luna Mai.

Nu știu dacă vom asista la un eșec, dar va fi un recul destul de puternic. Eu cred că PS-Dragnea nu va obține un scor mai mare de 25 de procente. Sunt absolut convins că partidul lui Victor Ponta să tindă către un 7-8% și va intra în Parlamentul European. Probabil că de la domnul Timmermans la domnul Schultz, socialiștii europeni sunt mult mai confortabili cu formațiunea Pro-România decât cu PS-Dragnea. Pe de altă parte, sunt convins că și ALDE Europa va dori să-l înlocuiască pe domnul Tăriceanu cu o altă formațiune și aș vedea locul USR-ului în formațiunea liberală europeană. ” a comentat jurnalistul.

Dar are șanse Partidul Național-Liberal să-i dășească pe social-democrați? 

”Cu Rareș Bogdan cap de listă cred că are. Cred că avea șanse mici și fără Rareș, dar șansele au crescut exponențial acum, pentru că este și un obicei democratic care s-a instaurat și-n România: după ce au stat unii la putere și n-au făcut mare lucru, lumea e dezamăgită și votează alternativa” a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *