Skip to content
Politică

Organizația PNL Motru a trecut la ALDE

Copreşedintele ALDE Gorj, senatorul Dian Popescu, a declarat într-o conferinţă de presă, că membrii vechii organizaţii PNL Motru au luat decizia de se înscrie în ALDE, alături de candidatul partidului la primăria municipiului Motru, viceprimarul Doru Dobrică, fost PSD.

Totodată, Dian Popescu a anunţat că şi membrii vechiului PNL Rovinari şi-au anunţat intenţia de a se înscrie, săptămâna viitoare, în ALDE.

Organizaţia vechiului PNL Motru a trecut, alături de Dobrică, la ALDE. (…) Motru este un oraş important pentru judeţul Gorj, de aceea am şi ales un om cu responsabilitate, un om care a muncit 12 ani ca viceprimar şi a adus oraşul într-un stadiu destul de frumos şi doresc ca sub ALDE domnul Dobrică să continue toate aceste proiecte. (…) Practic, ALDE Motru pleacă cu o echipă formată din PNL, în fruntea căreia se va afla Doru Dobrică. (…) De asemenea, fosta structură a PNL Rovinari, cu excepţia unei persoane, va fi alături de Robert Filip, ca atare inclusiv organizaţia Rovinari a vechiului PNL va trece alături de candidatul ALDE la Rovinari”, a precizat Dian Popescu, citat de agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *