Skip to content
Politică

Organizația PSD Ialomița face front comun cu PSD Dâmbovița contra lui Liviu Dragnea

fifor.ro

Organizația PSD Ialomița se alătură filialei PSD Dâmbovița în opoziția față de decizia de excludere luată de Liviu Dragnea, făcând front comun cu aceasta în susținerea președintelui său, Marian Neacșu.

Marian Neacșu a primit în ședința Comitetului Executiv lărgit al PSD Ialomița ”votul de încredere al tuturor membrilor”, inclusiv al parlamentarilor, fiind susținut ”fără rezerve” în calitate de președinte legitim, potrivit stirileprotv.ro

De asemenea, în rezoluția adoptată în acest sens, membrii organizației PSD Ialomița își manifestă solidaritatea cu organizația PSD Dâmbovița, al cărei președinte, Adrian Țuțuianu a fost exclus în aceeași manieră.

Semnatarii acestei rezoluții afirmă la primul punct al documentului faptul că hotărârile Comitetului Executiv al PSD privind excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu ”sunt neîntemeiate și abuzive”.

Ei cer revocarea deciziei de excludere și, împreună cu Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, semnează contestația adresată Comisiei Naționale de Etică a PSD.

Organizația PSD Ialomița mai adaugă în mesajul ei că membrii săi nu vor accepta numirea unui nou președinte de către conducerea centrală a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *