Skip to content
Societate

Organizatorii Untold și Neversea nu cred că cele două festivaluri vor avea loc în această vară

Inquam Photos/ Sandor Manases

Organizatorii de evenimente nu sunt mulțumiți de regulile impuse de autorități pentru evenimente, aceștia susținând că măsurile de relaxare înseamnă, de fapt, condiții mai restrictive de desfășurare a acestora, atât pentru public cât și pentru operatorii culturali.

Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, a declarat că normele de distanțare nu se pot aplică la cele două festivaluri de muzică și nu crede că sunt șanse că cele două evenimente să poată fi organizate în această vară, scrie Antena3.

El a adăugat că, prin măsurile luate, autoritățile au reușit să compromită lunile iunie și iulie.

Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui”, a declarat la Aleph News Edy Chereji.

Sper că autorităţile vor reveni asupra acestor norme, cu atât mai mult cu cât premierul României promitea că se va implica şi că vom avea o vară cu evenimente şi festivaluri. Noi nu renunţăm, facem tot ce ţine de noi, dar sperăm ca şi dumnealui să-şi ţină promisiunea pe care a făcut-o”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *