Skip to content
Politică Sport

Organizezi un spectacol și vrei să cânte trupa Carla’s Dreams? Suma considerabilă pe care trebuie să o scoți din buzunar

Banatul Azi

Moldovenii de la Carla’s Dreams sunt printre cei mai scumpi artiști care concertează în România, iar onorariul cerut pentru concertele susținute au fost din ce în ce mai mare.

Astfel, potrivit Capital.ro, în 2016 Carla’s Dreams cerea pe un spectacol de şase ori mai mult ca în 2014.

Proiectul muzical Carla’s Dreams a luat fiinţă în anul 2012 în Republica Moldova. În apariţiile publice, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă şi ochelari de soare, iar faţa îi este mascată.

Proiectul este un fenomen în social media şi se bucură de popularitate în industria muzicală din R Moldova şi din România. În 2016, reprezentatul trupei s-a alăturat juriului XFactor, concurs muzical desfășurat la un post important de televiziune de la București.

Pe un singur concert, trupa Carlaʼs Dreams cere nici mai mult nici mai puţin de 12.500 de euro, potrivit rnews.ro.

În 2016, Carla’s Dreams cerea 9.500 de euro pe un spectacol, de şase ori mai mult ca în 2014.

Cei de la Holograf cer pe un concert suma de 10.000 de euro, Voltaj cântă pentru 8.000 de euro, Iris ia pe un concert 7.000 de euro, iar Direcţia 5 încasează 6.000. Cei de la Mandinga încasează pe un concert 5.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *