Surprize şi omisiuni la gala premiilor Oscar

Jimmy Kimmel
Sursa foto: Twitter - Jimmy Kimmel

Gala Premiilor Oscar s-a desfăşurat aşa cum era de aşteptat, cu „Oppenheimer” dominând. Filmul a obţinut în total şapte premii. Christopher Nolan a câştigat premiul pentru regie, Cillian Murphy pentru cel mai bun actor şi Robert Downey Jr. pentru rol secundar – alături de Hoyte van Hoytema pentru imagine, Jennifer Lame pentru montaj şi Ludwig Göransson pentru muzică.

Jimmy Kimmel – gazda ceremoniei difuzată de ABC pentru a patra oară – şi-a concentrat glumele din monologul de deschidere mai ales pe talentele de primă mână din faţa scenei, în special pe câştigătorul statuetei pentru rol secundar – Downey Jr. El a abordat, de asemenea, grevele scenariştilor şi ale actorilor de anul trecut şi a recunoscut negocierile IATSE care au început recent. „Motivul pentru care am reuşit să ajungem la o înţelegere este datorită oamenilor care s-au mobilizat în jurul şi alături de noi”, a spus Kimmel în timp ce i-a invitat pe membrii echipei să i se alăture pe scenă. „Şi înainte de a ne sărbători pe noi înşine, haideţi să îi aplaudăm pe cei care lucrează în spatele scenei: sindicaliştii, şoferii de camioane, inginerii de sunet, gafferii, grips, toată echipa”.

Alte momente importante ale serii au inclus interpretarea încântătoare a lui Ryan Gosling a piesei „I’m Just Ken” şi apariţia nud a lui John Cena.

Potrivit Variety, în ciuda previziunilor în mare parte exacte ale experţilor cu privire la câştigătorii serii, cea de-a 96-a ediţie a Premiilor Academiei nu s-a simţit ca un marş forţat – ceea ce înseamnă că producătorii show-ului, Raj Kapoor, Katy Mullan, Molly McNearney şi Rob Paine, au făcut o treabă bună. Iar inovaţia spectacolului, care a constat în faptul că foşti câştigători ai premiilor de actorie au prezentat actuali nominalizaţi, a dat o notă personală acestor distincţii, încetinind decernarea categoriilor finale, astfel încât acestea să nu treacă într-o clipită, aşa cum se întâmpla de obicei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: