Skip to content
Politică Video

Ovidiu Raețchi dă de pământ cu partidul lui Dragnea: Imaginea unui PSD serios s-a făcut țăndări! EXCLUSIV

Ziarul Puterea

PSD a reușit să se comporte ca un partid credibil doar când a trebuit să câștige alegerile și în momentul în care a decis să își demită propriul guvern, condus de rebelul Grindeanu, susține deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

În cadrul unui interviu exclusiv PSNews.ro, Raețchi descrie modul în care partidul condus de Liviu Dragnea s-a decridibilizat total în fața populației prin interminabilul șir de bâlbe în aplicarea programului propriu de guvernare.

Construcția cu un PSD foarte serios, nemțesc așa, în modul în care aplică programul de guvernare, a căzut, s-a făcut țăndări! De acum înainte nu îl vom mai vedea nici pe Liviu Dragnea făcând trimitere la programul de guvernare”, prognozează parlamentarul liberal.

Criza de imagine nu este în măsură să afecteze doar formațiunea social-democrată, ci întreaga țară, atrage atenția depuatul, care explică și cum mediul de afaceri autohton și internațional percepe la această oră România.

Cât despre răzgândelile astea, oricine știe, chiar dacă nu e un specialist în economie, că ai un principiu fundamental ca o economie să funcționeze, cel puțin în zona de business: preduictibilitatea. Oamenii de afaceri, și am participat la o întâlnire chiar în urmă cu câteva zile, primul lucru pe care îl cer este să aibă o politică fiscală predictibilă.

Ei trebuie să își facă unele calcule pe un an, doi, cinci sau 10 ani, în funcție de cât de mare e afacerea. Trebuie să știe cu ce impozit lucrează. Noi, de la o zi la alta aflăm că se pregătește un impozit global, cre nu se mai pregătește, pentru că nu îl putem face decât peste un an, doi sau patru. Că vrem să impozităm veniturile bisericii, pe care nu le mai impozităm, pentru că regătim un impozit pentru doctori, chelneri sau unul pe bacșiș. Toată instabilitatea asta conceptuală face foarte, foarte rău economiei”, explică Ovidiu Raețchi.

Liberalul oferă și un indiciu pe motivele care au stat la baza creionării unui program de guvernare alambicat, în care multe dintre proiecte se dovedesc nesustenabile.

PSD fiind în corzi pe tema Justiției a supralicitat masiv ceea ce era sustenabil pentru economie pentru a obține un anumit număr de mandate care să îi asigure Putere și să îi permită să acă tot felul de modificări în justiție. Despre asta e vorba”, conchide deputatul PNL.

Momentul de acum este unul al decontului în fața alegătorilor, pe care social-democrații lui Dragnea îl plătesc și îl vor plăti cu vârf și îndesat din momentul în care se va ajunge la tăieri de salarii și pensii, mai crede Raețchi.

Urmăriți interviul de la minutul 0:00 până la minutul 03:52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *