Skip to content
Politică

Ovidiu Raețchi desființează Guvernul după gafa lui Dăncilă: Suferă de neghiobie instituțională! EXCLUSIV

news.ro
" "

Premierul Viorica Dăncilă nu a ajuns, luni după-amiază, la aeroport pentru a-l întâmpina pe preşedintele Comisiei Europene, care a venit la Bucureşti pentru a participa la summit-ul Iniţiativa celor Trei Mări. Guvernul precizează că aeronava lui Jean Claude Juncker a sosit mai devreme decât ora anunţată, iar SPP l-a preluat pe acesta de la scara avionului şi l-a dus la hotel.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu deputatul PNL Ovidiu Raețchi pentru a oferi declarații referitoare la faptul că premierul Viorica Dăncilă nu a ajuns la aeroport pentru întâlnirea cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene. Liberalul atacă dur Guvernul pe care îl acuză că „suferă de neghiobie instituțională”, incompetența fiind întâlnită în tot Executivul, iar singurii care mai salvează situația sunt „oamenii de carieră din eșaloanele doi-trei, pe care Dragnea vrea acum să îi scoată din circuitul decizional”.

" "
" "

„E evident pentru toată lumea că guvernul Dăncilă suferă de neghiobie instituțională. Premierul nu e capabil să țină minte în ce oraș se află și nu are capacitatea organizatorică de a stabili o întâlnire. Ministrul de Interne dă vina pe prefect și prefectul pe ministrul de Interne pentru 10 august. Finanțele se ceartă cu Justiția și Transporturile acuză corporațiile străine pentru lipsa autostrăzilor. E un haos general, pentru care se caută țapi ispășitori precum „statul paralel” și „Soroș”. Dar adevărul e, repet, că oamenii ăștia nu au nici măcar capacitatea de a fixa o întâlnire cum trebuie, nu sunt în stare să vorbească liber – și nimic măcar de pe foaie nu prea reușesc să citească. Uitați-vă la bietul Dănuț Andrușca, nu sunt în stare să îl scoată într-o conferință de presă, nu se poate exprimă decât cu trei asistenți în spate, cu prompter, cu atacuri de panică și stare de alertă. Repet: Guvernul României, în acest moment, suferă de neghiobie instituțională – dacă nu ar exista în ministere oamenii de carieră din eșaloanele doi-trei, pe care Dragnea vrea acum să îi scoată din circuitul decizional, am fi fost într-o situație critică, a spus deputatul PNL Ovidiu Raețchi pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *