Skip to content
Politică Video

Ovidiu Raeţchi, despre consultanţii băsişti ascunşi acum în PNL / EXCLUSIV (VIDEO)

Deputatul de diaspora Ovidiu Raeţchi (candidatul PNL la Primăria Sectorului 5) este invitatul ediţiei din această săptămână a interviurilor video PSnews.ro.

Parlamentarul a vorbit despre consultanţii băsişti care, în prezent, s-au ascuns în Partidul Naţional Liberal.

" "
" "

Mai precis, Raeţchi a arătat care mai este situaţia acestor consultanţi (care, acum câţiva ani, făceau parte din echipa fostului preşedinte Traian Băsescu) şi cum s-au infiltrat ei în staff-ul de campanie a candidatului PNL pentru Primăria Sectorului 5.

Dan Bucura: Tot legat de campania electorală: ar trebui să vedem o chestiune simbolistică în faptul că în staff-ul dumneavoastră de campanie există și consultanți ai lui Traian Băsescu, de exemplu.

Ovidiu Raeţchi: Staff-ul meu de campanie să știți că încă nu este închis, încă lucrăm să aducem toţi oamenii din PNL aproape de noi. Mai sunt oameni şi cred că va mai dura 2-3 săptămâni. Sunt oameni care au vrut să vadă acest proces de nominalizare a candidatului şi care, după toate emoțiile competiției interne, vor veni alături de noi în următoarele 2 săptămâni. În staff-ul meu de campanie, nu există niciun om din zona Băsescu. Este posibil să existe colaborări ale filialei Sectorului 5 cu oameni din zona Băsescu, dar vă spun sincer, că nu mă deranjează lucrul ăsta.

Dan Bucura: Să vă dau și un nume: Cristian Hrițuc?

Ovidiu Raeţchi: Nu mă deranjează lucrul acesta, pentru că avem nevoie de voturile băsiștilor şi va trebui să transmitem mesaje pentru băsiști. Lupta în Sectorul 5 cu Marian Vanghelie şi cu Daniel Florea se va da pe 2-3 procente. Dacă aceste 2-3 procente vor fi pierdute, pentru că merg la candidatul PMP, atunci nu o să îmi iert niciodată faptul că, indiferent de părerea mea despre domnul Băsescu, nu le-am transmis admiratorilor lui că eu vreau să reprezint acolo politici de dreapta cu care, cândva (în vremurile mai bune ale dânsului), se confunda și domnul Băsescu.

1 comentariu la “Ovidiu Raeţchi, despre consultanţii băsişti ascunşi acum în PNL / EXCLUSIV (VIDEO)

  1. … Nu mă deranjează lucrul acesta, pentru că avem nevoie de voturile băsiștilor şi va trebui să transmitem mesaje pentru băsiști…
    Pai spune ma asa, ce o tot ocoleai ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *