Skip to content
Politică

Reacție halucinantă a lui Ovidiu Tender privind arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni, la DNA, el spunând că a venit în cazul plângerii sale privind persoanele care i-au furat un avion şi a menţionat că nu a fost chemat pentru a da declaraţii după ce a făcut un denunţ împotriva Alinei Bica, dar că se bucură de arestarea acesteia, notează mediafax.ro.

Ovidiu Tender a spus că a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în calitate de reclamant.

„Mi s-a furat un avion în urmă cu câţiva ani, am făcut un denunţ penal şi am venit să continuăm investigaţia. Mi l-a luat vânzătorul american. Un vânzător american, având piloţii lui, mi l-a luat înapoi şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Sub pretextul că îl duce la o verificare tehnică, mi l-a luat”, a spus Tender, la ieşirea de la DNA.

Întrebat dacă a dat declaraţii în dosarul în care a făcut un denunţ împotriva Alinei Bica, legat de o mită pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-şef al DIICOT, sub formă de acţiuni, printr-un intermediar care s-a adresat iniţial soţului Alinei Bica, Ovidiu Tender a spus că nu a fost citat în această cauză.

Întrebat dacă i-a cerut Alinei Bica să îl ajute să scape de pedeapsă, Tender a răspuns: „Dumneaei s-a oferit să mă aresteze, dacă vă duceţi bine aminte”.

Întrebat dacă i-a dat mită Alinei Bica, prin intermediari, Ovidiu Tender a răspuns: „Nu, nu, este o greşeală”.

Sursa foto:gds.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *