Skip to content
Politică

PACT cere SNSPA să ia măsuri. „Palada, un simbol al comportamentului golănesc”

psnews.ro
" "

PACT pentru Romania condamnă ferm comportamentul sociologului Mirel Palada, care, aflat într-un studio de televiziune, l-a lovit cu pumnul în faţă pe vicepreşedintele Senatului României, dl. Mihai Goţiu, după un schimb de replici.

Partidul a solicitat conducerii Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative să încheie colaborarea cu acesta, se rată într-o scrisoare deschisă remisă redacției PSNews.ro.

" "

„În urma acestui episod, dl. Mirel Palada, cadru didactic la SNSPA şi fost purtător de cuvânt al Guvernului României, devine, în mod regretabil, un simbol al comportamentului golănesc în spaţiul public şi un promotor al ‘politicii pumnului în gură’ – la propriu.

În acest sens, vă solicităm încheierea colaborării dintre Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi domnia sa. Considerăm că episodul regretabil care l-a avut în prim-plan pe dl. Mirel Palada, cadru didactic asociat al SNSPA, afectează în mod ireparabil imaginea instituţiilor care se asociază cu acesta”, cer reprezentanții PACT pentru România.

Aceștia susțin că sociologul oferă un model dăunător caracterelor studenților care trec prin mâna sa, iar gestul la care a recurs dovedeşte lipsa unui respect minimal pentru demnitatea publică pe care o ocupă Mihai Goţiu, aceea de vicepreşedinte al Senatului României.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *