Skip to content
Sport

”Pagina specială” de Facebook dedicată lui Kovesi, care face furori pe internet. Cele mai savuroase glume pe seama politicienilor

Activitatea intensă din ultimele luni a procurorilor Direcției Naționale Anticorupție a inspirat câțiva internauți să creeze o pagină specială de Facebook dedicată Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA, cea care este prezentată drept personajul care a băgat spaima în cei mai importanți lideri politici din România.

Actuala șefa a DNA este prezentată într-o serie de fotografii transmițând mesaje de avertisment, sub forma unor glume, către policiticienii din România.

Laura CK, după cum este numită șefa DNA pe respectiva pagină de Facebook, vorbește, în cadrul postărilor despre cele mai cunoscute cazuri pe care le-a instrumentat Direcția Națională Anticorupție.

Printre cei vizați de glumele internațiunilor care administrează pagina de Facebook Laura CK îi regăsim pe Victor Ponta, Traian Băsescu, Vasile Blaga, Alina Bica, Radu Mazăre sau Marian Vanghelie.

La descrierea paginii de Facebook regăsim următorul mesaj: „Laura CK urcă pe scena, între 2 arestări, ca sa ne povestească despre activitatea de instrumentat cazuri”.

Printre cele mai recente mesaje postate pe pagina de Facebook a Laurei CK regăsim următoarele glume:

”Le reamintesc demnitarilor corupți că încă-i paște”, ”Traian Băsescu se ia de DNA pentru că știe că de când nu mai e președinte suntem singurii care-l mai ascultă”, ”Darius Vâlcov a ridicat corupția la rang de artă”, ”Dan Șova riscă 5 ani de închisoare. Mi-a mărturisit că nu i se pare c-ar fi mult, doar că se teme să nu rămână repetent” sau ”Marian Vanghelie e acuzat că a prejudiciat Statul Român  cu mai mult decât poate să numere.”

Iată și o listă și cu alte glume savuroase pe seama politicienilor realizate de cei care administrează ”pagina specială” de Facebook, dedicată Laurei Codruța Koveși.

 1. L-am întrebat pe Liviu Dragnea dacă s-a apucat de scuba diving, că după alegeri s-a cam dat la fund.
 2. Uneori o ascult pe Elena Udrea susținându-și nevinovăția și mă întreb dacă nu cumva se inspiră din ”O mie și una de nopți.” Prea încearcă să ne ducă cu preșul.
 3. Vasile Blaga a încercat să-i închidă gura lui Cocoș oferindu-i o punguță cu doi bani.
 4. Mircea Băsescu este cercetat în stare de fraternitate.
 5. „Am vrut să închid o paranteză, dar judecătorul a decis arest la domiciliu”
 6. „E atât de amuzant să arestezi oameni încât ar trebui să îmi schimbe funcția în Proculol”
 7. „Le-am spsus tuturor urmăriților: Trebuie să stați drepți în fața legii… în afară de Vântu”
 8. „PSD-ul mă alintă Pareză, pentru că periodic îi afectez câte un membru”
 9. „Într-o zi m-a sunat Adrian Năstase, să îmi ceară sfaturi, că se certase cu Dana. I-am spus: Adi, n-are rost să te închizi între patru pereți”
 10. „M-a întrebat Ponta dacă știu ceva de colegii lui de partid. I-am zis bancul cu Vanghelie în 226: Are stație în Rahova”
 11. „L-am sunat pe Ponta să-l întreb de ce îmi diminuează bugetul. M-a întrebat de ce i-am diminuat partidul. Touche!”
 12. „După ce a dat fii-su un party acasă, Adrian Năstase și-a pus mâinile în cap și a zis că așa deranj nu a mai văzut de pe vremea Percheziției”
 13. „Hrebenciuc a spus că invențiile pe care i le-am adus sunt invenții, aș acă m-am hotărât să-l trimit 30 de zile în arest inventiv”
 14. „I-am transmis lui Radu Mazăre să nu își facă griji pentru parada de anul viitor, că o să-i trimit eu mascații”
 15. „M-am întâlnit cu Alina Bică în mall, zilele trecute. I-am zis: Fată, pari cam înaltă, ai fost săltată cumva?”
 16. „Am întrebat ieri la aprozar dacă au morcovi, la care vânzătoarea ia foc: Ce-i cu interogatoriul ăsta?”
 17. „M-am întâlnit zilele trecute cu Șova. M-a întrebat dacă e urmărit. Nu i-am spus decât că băieții îi zic Suleyman”
 18. „Lui Patriciu îi e frică de mine și acum”

2 comentarii la “”Pagina specială” de Facebook dedicată lui Kovesi, care face furori pe internet. Cele mai savuroase glume pe seama politicienilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *