Skip to content
Politică

Palada denunță practicile necinstite ale unei mari companii de telefonie

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, sociologul Mirel Palada, luni, pe pagina personală de Facebook, aduce acuzații grave la adresa companiei de telefonie Vodafone.

Astfel, Palada susține că, Vodafone, una dintre cele mai mari companii de telefonie, utilizată de milioane de români, are practici comerciale și relații cu publicul  ”bazate pe inselaciune si inducerea in eroare a clientilor”.

”Stimati concetateni, distinsi consumatori si compatrioti,

Ne face o deosebita placere sa anuntam faptul ca Vodafone are practici comerciale si de relatii cu publicul de tot rahatul, bazate pe inselaciune si inducerea in eroare a clientilor naivi, nativi si non-tehnici.

Drept pentru care, dupa 15 ani in care am facut prostia sa le fim clienti, la niste tarife de neam prost (stiti voi, clientii vechi platesc mult, ca sa sustina promotiile pentru clientii noi), este privilegiul si onoarea noastra, a intregii familii Palada, sa ne luam toate cele cinci numere de telefon si sa reziliem contractele si sa-i penetram verbal acolo unde ei ne-au penetrat tehnic si hoteste.

Doamne ajuta! E o placere sa contribui la imbunatarirea practicilor companiilor de telefonie mobila prin scoaterea in evidenta a ticalosiilor pe care le comit asupra noastra. Indiferent cit va costa rezilierea contractului, indiferent cit voi pierde la taxele de penalizare, le dam in cap cu telefoanele lor si plecam.

Si de asemenea imi va face deosebita placere sa le fac publicitate gratis in urmatoarele luni, sa va reamintesc cum isi pacalesc si isi bat joc de clienti si sa va recomand sa plecati de la ei”, a scris sociologul Mirel Palada pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: psnews.ro

3 comentarii la “Palada denunță practicile necinstite ale unei mari companii de telefonie

  1. Am abonament de 12 ani si mi-au propus abonament la 6 euro cu 500 minute nationale, iar la 7 nelimitat. La cartela au 1500 minute nationale. Cam asa e, abonatii vechi, sustin noile promotii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *