Skip to content
Sport

“Palatul” lui Mircea Rednic de la Sinaia. Antrenorul mai are o casă de 1,6 milioane de euro (FOTO)

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic este cunoscut în lumea fotbalului ca fiind avut, are mai multe proprietăţi şi conduce maşini de lux. Mai mult, Rednic îşi permite să premieze fotbaliştii pentru diferite performanţe din banii proprii.

" "

Tehnicianul dinamovist a afirmat că are o situaţie financiară excelentă, că a investit într-o casă în care nu locuieşte 1,6 miliaone de euro şi că a cumpărat vila Take Ionescu din Sinaia, o capodoperă arhitecturală. Vila a intrat în posesia lui Take Ionescu în 1893 şi doi ani mai târziu a intrat într-un proces de modernizare, sub îndrumarea arhitectului elveţian Henri Susskind, celebru în vremea sa pentru proiecte precum Athénée Palace (1912), Hotelul Palace din Constanța, iar în Sinaia Hotelul Palace (1911) și Cazinoul (1913), conform artmarkhistoricalestate.ro.

“Situația mea financiară nu mă împinge să fac aranjamente cu agenții. Am făcut și afaceri, am avut o fabrică de confecții și am mai investit și în imobiliare mult. Pe casa mea am plătit 1.600.000 de euro și am închiriat-o, că eu nu stau în ea. Asta e pe bulevardul Dacia. Mai am la Sinaia o vilă de vreo 5.000 de metri pătrați, casa Take Ionescu. Am avut case, terenuri, am mai cumpărat proprietăți și în Belgia. Aici nu prea sunt de acord cu soția, ea e mai sentimentală, se tot uită după case vechi, care necesită renovare, deci investiții. Îi place ei, mă bucur că face treaba asta, dar eu aș fi vrut să iau apartamente deja făcute bine și să le închiriez, să nu le mai repar eu. Mai am case și pe strada Visarion și sunt tot vechi, trebuie renovate”, a declarat Mircea Rednic într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Vila Negoiul, cum se numea înainte casa în care a locuit fostul prim-ministru al României, Take Ionescu, este construită pe o suprafaţă de 907 mp, cu 15 camere şi are un teren de 5.020 de mp.

Reşedinţa, declarată monument istoric de valoare naţională si universală, clasă A, a fost vândută la licitaţie de Artmark, cu un preţ de pornire de 500.000 de euro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *