Skip to content
Politică

Palatul Victoria va fi iluminat în albastru. Vezi care este motivul

Palatul Victoria va fi iluminat, sâmbătă, în culoarea albastră, în cadrul unei campanii în care au fost incluse și clădiri precum Opera din Sidney, Marile Piramide de la Gizeh, Statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro sau Empire State Building din New York, a informat, vineri, Biroul de presă al Executivului.

Campania „Turn the World Blue” marchează 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite, iar cu această ocazie monumente sau clădiri oficiale din întreaga lume vor fi iluminate în culoare albastră, pentru a celebra cele șapte decenii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite, alături de realizările organizației în promovarea păcii și securității globale.

Vor fi de asemenea iluminate în albastru Muzeul Ermitage din Sankt Petersburg, Turnul Înclinat din Pisa sau Westminster Hall din Marea Britanie.

„Cu ocazia festivităților, Guvernul României dorește să sublinieze încă o dată atașamentul țării noastre față de obiectivele Cartei ONU și încrederea în necesitatea construirii unui viitor comun, bazat pe toleranță și solidaritate”, se menționează în comunicatul Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *