Skip to content
Politică

Paleologu avertizează: Salvarea PNL vine de la mine

rfi.ro

 

Deputatul Theodor Paleologu a transmis un avertisment către cei din PNL și i-a încurajat să-l voteze. De asemenea, acesta a criticat actuala conducere a partidului.

„Să fie deștepți să voteze cu mine, pentru că salvarea PNL de la mine vine. Nu de la Alina Gorghiu, nu de la oamenii de pe lista de București, cu două excepții probabil aș putea accepta, dar această conducere duce PNL la sub 10% în București, iar salvarea liberalismului de la mine vine. Nu de la actuala conducere a partidului și nu de la lista prezentată de PNL în București”, a declarat Paleologu, potrivit agerpres.ro.

Parlamentarul a precizat că este dispus la o colaborare cu reprezentanții partidului condus de Nicușor Dan, dar a subliniat faptul că nu s-a discutat intrarea sa în USR.

„Am combătut împreună pentru apărarea patrimoniului, pentru salvarea unor case, a unor monumente istorice. 100% am fost alături de el. E un om de toată isprava, pe care-l respect foarte mult, cu care am relații amicale de peste 20 de ani, însă sunt un om de dreapta, asumat de dreapta. Sunt independent în sensul că nu fac parte dintr-un partid, dar nu sunt independent de orice doctrină. Eu sunt un liberal asumat, conservator și am, așa, firește, unele întrebări legate de un partid care nu se poziționează foarte clar pe o serie de probleme asupra cărora eu aștept o poziționare clară”, a declarat deputatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *