Skip to content
Politică

Paleologu, despre posibilitatea excluderii din PNL: Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL…

Deputatul Theordor Paleologu a clarificat, printr-o postare pe pagina de Facebook, ipoteza care circulă în ultima vreme în spațiul public, privind o eventuală excluderea a sa din Partidul Național Liberal.

Paleologu spune ca aceasta miscare face parte „din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii liberale” si subliniaza ca „autorii dezastrului” de la alegerile din Capitala raman in functii.

„Din suita de imbecilitati piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi si excluderea singurului om care a prevazut exact ce se va intampla, care a avertizat non-stop asupra erorilor si derapajelor, care poate opri hemoragia si degringolada partidului in Bucuresti.

Singurul totodata care e pe bune liberal si are in genealogia sa o droaie de fruntasi liberali – ministri, primari, deputati si senatori- inca de la fondarea partidului in 1875. Autorii dezastrului din Capitala raman toti in functie: Gorghiu, Blaga, Busoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucurestiul pe mana PSD-ului. Si vor duce PNL-ul sub 8% in Bucuresti, cu consecinte evidente pentru rezultatele din tot restul tarii„, a scris pe Facebook Theodor Paleologu, potrivit ziare.com.

Amintim ca, miercuri seara, Cezar Preda a cerut, in sedinta Biroului Politic National, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu si a senatorului Cristian Bodea, dupa ce ambii parlamentari criticasera dur conducerea PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *